06 - 115 809 77 Stuur een mail

Referenties

 

Reacties van ouders/leerlingen

“Super blij dat je onze dochter hebt geholpen.”

“Super tevreden. We zijn zo blij met Angelie!! Met alle vakken kan ze helpen en mijn zoon en dochter begrijpen het nu ook echt.”

“Ben super blij met juf Angelie, door haar begrijp ik het nu tenminste. Het is altijd gezellig en ik ga graag elke week naar haar toe. Super bedankt!! Kus”

“Sinds kort komt onze kleinzoon bij jou. Ik heb hem nog niet zo blij gezien als wanneer hij naar jou toe mag. Fluitend gaat hij naar jou toe en hij komt met een grote glimlach bij jou vandaan. Dank je wel! Een trotse oma.”

“Jouw tips hebben onze dochter enorm gemotiveerd. Onwijs bedankt voor deze boost.”

“Vorig jaar gestart met bijles voor onze dochter om de volgende reden: Onze dochter leert iets minder snel, is heel gauw afgeleid, ze vond alle stof op school erg moeilijk en werd daardoor heel onzeker. Ze vond het niet zo leuk meer om naar school te gaan.””

“Vanaf groep 6 komt ze elke week voor privé-les bij Angelie en dit is nu inmiddels ruim een jaar. Ze heeft zo ontzettend veel vooruitgang geboekt. Ook was veel basiskennis bij onze dochter onvoldoende. Het lukte haar eerst niet om de tafels te onthouden, maar ze heeft ze nu door heel veel te oefenen aardig onder de knie! Angelie helpt haar bijvoorbeeld met rekenen, spelling etc. Tevens overleggen we in combinatie met school waarin Angelie haar extra kan ondersteunen.””

“Angelie heeft veel geduld en kennis. Ze gebruikt veel manieren om iets uit te leggen, ook via allerlei spelletjes etc. om het leren op een leuke manier te doen. Onze dochter gaat er echt graag elke week naar toe! Ze heeft hierdoor weer een positief gevoel en zelfbeeld over zichzelf gekregen en we zien echt een hele grote vooruitgang qua kennis, maar ook qua gedrag! Ze zit nu weer lekker in haar vel en gaat weer graag naar school! Het is een investering voor nu en voor de toekomst! We zijn super blij met Angelie!
Groetjes van een zeer positieve moeder!”

“Gefeliciteerd,! Je hebt Wessel enorm geholpen waardoor hij nu relaxed in zijn 5e Havo jaar zit. Je aanpak en humor werkte super goed! En thuis scheelde het een hoop “herrie over huiswerk” 😉 Ga zo door!”