06 - 115 809 77 Stuur een mail

Waar kan ik je bij helpen?

Huiswerk maken basisonderwijs

Je komt bij mij je huiswerk maken en kunt dan vragen stellen over onderdelen die je niet begrijpt. Samen gaan we de stof doornemen en zorgen dat je snapt wat je maakt. We zorgen er samen voor dat vak ook echt af is, wat je zelfvertrouwen weer goed zal doen. Bijvoorbeeld: voorbereiden van een spreekbeurt of boekbespreking, verlengde instructie voor rekenen en taal.

    
PakketPrijs
1 op 1 huiswerkbegeleiding basisonderwijs€ 48,00 per uur

 

Huiswerk maken voortgezet onderwijs

Je komt bij mij je huiswerk maken en kunt dan vragen stellen over onderdelen die je niet begrijpt. Samen gaan we de stof doornemen en zorgen dat je snapt wat je maakt. We zorgen er samen voor dat vak ook echt af is, wat je zelfvertrouwen weer goed zal doen. Bijvoorbeeld: opdrachten voor biologie, wiskunde, talen enz. Samen proberen Mindmaps te maken om toetsen voor te bereiden.

We gaan vooruit kijken wat er nog meer op het programma staat voor de rest van de week, om zo tot een planning te komen die bij jou past.


PakketPrijs
1 op 1 huiswerkbegeleiding voortgezet onderwijs€ 48,00 per uur

 

Bijles basisonderwijs

Je komt bij mij voor een bepaald vak of een onderdeel van het vak. Eén op één gaan we de stof doornemen en oefenen, net zo lang totdat je het begrijpt en er verder zelfstandig mee door kunt gaan. Bijvoorbeeld: klokkijken, tafels, breuken, spellingscategorieën, begrijpend lezen enz.


PakketPrijs
1 op 1 bijles basisonderwijs€ 48,00 per uur

 

Bijles voortgezet onderwijs

Je komt bij mij voor een bepaald vak of een onderdeel van het vak of voor meerdere vakken. Eén op één gaan we de stof doornemen en oefenen, net zo lang totdat je het begrijpt en er verder zelfstandig mee door kunt gaan. Bijvoorbeeld: wiskunde, geschiedenis, woordjes leren van talen.


PakketPrijs
1 op 1 bijles voortgezet onderwijs€ 48,00 per uur

 

Cito-toets begeleiding

De CITO toets in groep 7 en 8 blijkt voor de kinderen vaak een spannende periode te zijn.

De uitslag van de CITO-eindtoets heeft nog altijd veel invloed op de keuze die gemaakt wordt voor middelbaar onderwijs. Logisch dat kinderen dit dan ook een spannende periode vinden.

Door veel te oefenen vergroten we samen het zelfvertrouwen. Tijdens de training herhalen we alle basisvaardigheden  van rekenen, taal en lezen, en wordt er ook aandacht besteed aan studievaardigheden.

We leren CITO-vragen te maken met oefenmateriaal van CITO zelf. Zo raken de kinderen gewend aan de vraagstelling en het invullen van de antwoordvellen.

Ik probeer het zelfvertrouwen te vergoten door middel van uitleg, tips en aandacht.

PakketPrijs
Cito training één op één€ 48,00 per uur

 

Zorg op school

Ik ben door scholen in te huren om kinderen met een zorg te helpen in de klas. Ik kom dan tijdens schooltijd de leerling ondersteunen en zorg ervoor dat de leerling de aandacht krijgt die hij/zij verdient. Bijvoorbeeld bij spelling en rekenen. Ondersteuning NT2 leerlingen.


PakketPrijs
Zorg op de basisschool€ 55,- per uur